Pop-up restaurant gevoarlijk lekker

Oude stadhuis – Oldenzaal – Bistro Dominic

We gaan samen op reis naar 1774, het jaar waarin het mede door Klaas Annink (Huttenkloas) Gevoarlijk Lekker werd! Wat vind je lekker? Waar geniet jij, samen met je gasten het meest van?

Starter

DOOR DE VELDEN €4,50

Krokant en luchtig gebakken maisbrood geserveerd met o.a. Huttenkloas saus

4-gangen keuze diner €44,50 p.p.

Leven

De richting is bepaald

Carpaccio van Ierse baby-tops, het malste van de kogel, aceto balsamico, truffel mayonaise, oude kaas & pijnboompitten

Op het juiste pad

Franse mosterdsoep, Dijon met Bacon & bosui

In de herberg brandt het licht

Surf & Turf, malse biefstuk & scampis in pittige saus

De bestemming in zicht

Appel crumble, gesmoorde appel met kruimeldeeg uit de oven, vanille ijs & slagroom

overleven

De eerste kilometers

Vitello tonnato, langzaam gegaarde kalfsmuis, tonijn salade, kappertjes, rode ui & Pijnboom pitjes

Overnachten op de boerderij

Rijkelijk gevulde uiensoep, gegratineerd met croutons & oude kaas

Het jachtmaal in ‘t bos

Ribeye van jong rosé kalf, peperroomsaus

Het doel bereikt

Crème brûlée Baileys, vanille ijs & slagroom.

Vega

Vers uit het bos

Champignons in bierbeslag met knoflook saus

Pluk de dag

Tomatensoep met Italiaanse tinten & een vleugje room

In het groen

Gevulde courgette, roerbak groente & oude kaas

Dessert

Kies uit, leven of overleven

Heb je een vraag of kunnen we je ergens bij helpen?

Wij staan de hele week per mail voor je klaar. Telefonisch bereikbaar van woensdag t/m zondag van 15:00 – 23:00 of kom langs ai durft!